Wednesday, December 18, 2013

BLOG TAK LEH BUKA

Adoih..

[raya+2011+182.jpg]


ada tak sape2 yang baik hati tolong saya macamana nak buka blogspot sentuhansofea ni..hu33 asala buka je kuar sekejap dengan tanda no entry..pastu terus pg error page...
last update setahun yang lalu...

apa masalah sebenarnye ek..

tolooonggggggggggggg!!!!!!! terima kasih lah kalau ada insan yang sudi bantu ajorkan..saya ni bab2 detail ttg it tak pandai.. dah google cari pon kebanyakan tak bagitau cara camne nak atasi.. last2 naik  mual baca nye eee..




Sunday, July 15, 2012

BERSAWANG SUDAH...

Astagfirullahal aziimm....nah..bersawang dah aku punya blog...maklumlah lama dah tak jenguk.......

Punyalah lama..semenjak aku pindah ke Negeri di Bawah Bayu ni..selama itulah aku tak update blog aku....punyalah busy (kononnye.....) sepanjang aku bercuti dari "memblogger" (Jahanam bahasa..) ramai plak yang sms bertanya pasal kelas manik aku..Mummy Sofea mintak maaflah semua na...bukan tak nak buat...tak sempat dan tak berpeluang. Semenjak pindah ni..nilah baru nak start memanik balik..tupon bkn men susah lagi nak pujuk mood memanik..degil sungguh dia...kalau tak mengenangkan baju nak raya..tak ku betah lagi nak memanik..hu3...intai geng2 otai bermanik...wagh!!!! cantek giler semua design...dan aku rasa time ni semua tgh merempit nak siapkan baju customer...all the best geng...

Apa pon skg ni aku tgh wat manik kat baju customer..lepas ni nak watt kat baju sendiri lak...ingatkan tak raya taun ni....tp mana boleh kan...raya tetap raya...baju tetap kene vouge!!! tak gitu geng. tuk baju customer ni aku cuba buat design umi pepari design...nda taulah jadi ke tidak..harap menjadi... tunggulah hasilnya ek..

Oklah ..geng..nak sambung balik memanik..startnya kejap..bila berenti sampai berjam-jam nak sambung balik..hu3....jom...rempit manik!!!!

Tuesday, January 17, 2012

PENGELUARAN DVD TUTORIAL CRUMBLE TULIPS DISTOP SEMENTARA

Salam sayang semua,

Dimaklumkan bahawa pengeluaran DVD Tutorial Crumble Tulips terpaksa diberhentikan sementara waktu disebabkan beberapa masalah teknikal yang tak dapat di elakkan.

Kepada sesiapa yang telah membuat pembayaran dalam tempoh ini, sila maklumkan semula kepada saya dengan menyertakan no akaun bank tuan/puan bagi tujuan pembayaran balik.

Pihak Sentuhan Sofea Memohon maaf di atas kesulitan yang berlaku. Terima Kasih di atas sokongan anda.




PENGUMUMAN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TEMPAHAN ANDA DISINI

NAME:
E-MAIL ADDRESS:
TEL.NO:
ADDRESS:
ITEM NO:
ITEM NO:
ITEM NO:
ITEM NO:
REMARKS:

Get your own free form like this one.

STANDARD SIZE FOR BAJU KURUNG

UKURAN BAJU KURUNG DEWASA

PERKARA

S

(INCI)

M

(INCI)

L

(INCI)

XL

(INCI)

BAHU

14

15

16

17

DADA

36

38

40

43

LABUH TANGAN

20

21

21

21

PINGGANG

24-25

26-27

28-29

30-31

LABUH BAJU

37

38

39

40

PUNGGUNG

38

39

42

44

LABUH KAIN

37

39

41

42


UKURAN BAJU KURUNG KANAK-KANAK

PERKARA

XS

(INCI)

S

(INCI)

M

(INCI)

L

(INCI)

XL

(INCI)

XXL

(INCI)

BAHU

9

10

11

12

13

14

DADA

21

22

23

24

25

25

LABUH TANGAN

10

11

13

15

17

19

PINGGANG

16

16

16

18

18

20

LABUH BAJU

19

21

23

25

27

29

PUNGGUNG

22

23

24

25

26

26

LABUH KAIN

20

21

23

25

27

29




There was an error in this gadget